Termékeink

Termékeink

Szúnyoghálók

SzúnyoghálókA szúnyoghálók alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben levő szennyeződések így elsősorban tollak, szőrszálak falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak.

 

 

 

Rolós szúnyogháló:

A könnyen kezelhető és kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy használata után egy mozdulattal eltüntethető. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. 5x5cm-es tokja szögletes vagy íves lehet. Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált szúnyoghálós redőnytokot célszerű választani mivel lényegesen olcsóbb attól mintha külön szerelnénk fel.

Fix szúnyogháló:

Elsősorban ablakokra célszerű felszerelni rögzítése csavarkötéssel történik. A keret anyaga lehet műanyag vagy alumínium. Műanyag keret esetén fehér vagy barna szín választható. Előnye: olcsó, könnyen cserélhető szúnyogháló.

Alumínium keretes szúnyogháló ajtó:

Az alumínium keretes szúnyogháló ajtó igen közkedvelt, sokféle ajtótípushoz alkalmazható. Az ajtó használatát a rugóval ellátott zsanérok és a záró mágnes könnyíti meg.

Vízszintesen működő rolós szúnyogháló ajtó:

Szúnyogháló ajtóA vízszintesen működő rolós szúnyogháló ajtó praktikus a kis helyigénye miatt. A tökéletes zárást az alul és felül lévő szőrkefés sínek és a fűggőleges részen lévő záró mágnes biztosítja. Gyakorlati tapasztalat alapján max. magassága 240cm, max. szélessége 90cm. 90cm-nél szélesebb ajtóknál dupla tokos megoldást kell alkalmazni ami azt jelenti hogy mindkét függőleges oldalon 1-1 tok van és két részből áll össze a szúnyogháló ajtó. Az egyik oldalt tetszőleges szélességben lehet rögzíteni ez a fix oldal, a másik oldala elhúzható. Ezzel a megoldással a nagyobb szélességű dupla szárnyas ajtókra is egy megbízhatóan működő rolós szúnyoghálót tudunk szerelni.

Roletták:

RolettaA hagyományos vászonrolók helyett modern, speciális rolóvászon anyagokkal és biztonságosan muködo rugós fémtengelyekkel, nagy színválasztékkal készül. Ablakra, ajtóra, szobai térelválasztónak, irodába, oktatási intézményekbe, vetítotermekbe, eloadókba sötétítonek és tetotéri ablakokra. Kivitele lehet: rugós, gyöngyzsinóros és keretes, valamint kéttokos kombinált.

 

Napellenzők:

NapellenzőCsaládi házak, nyaralók teraszára, üzletek kirakatai fölé, vendéglők asztalai fölé szerelhetők. Kiválóan használhatók ablakok árnyékolására is. A napellenzők UV stabilizált kiváló minőségű ponyvákkal készülnek, melyek nagy választékban kaphatók, víz és szennytaszító, valamint gombásodás elleni impregnálással vannak ellátva. Megvédi a házat a felmelegedéstől, bútorait, szőnyegeit, függönyeit a kifakulástól. Egyéni esztétikai minőséggel ruházza fel környezetét. Kézi és motoros mozgatás egyaránt lehetséges. A motor utólag is beszerelhető. A motoros napellenző automatizálható szél és fény-érzékelővel, infra-távirányítóval is.

Pliszé szúnyogháló:

Pliszé szúnyoghálóPliszé szúnyoghálóA pliszé rendszerű szúnyoghálók mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén 6m. Nagy előnye hogy a szerkezetben nincs rugó mint a vízszintes működtetésű szúnyoghálóknál, így bárhol meg lehet állítani, könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is tudják működtetni.